Vacature voor secretaris & bestuurslid Stichting RRP

Maak maatschappelijke impact met jouw communicatieve skills!

Heb jij het in je om onze stichting RRP verder uit te bouwen als onderdeel van het bestuur?

Waarom jij nodig bent

Stichting RRP wil het verschil maken. Dat doen we door ervoor te zorgen dat RRP-patiënten zich meer begrepen en gehoord worden door onze rol als verbinder, netwerker en luisteraar te vervullen. We zijn ervan overtuigd dat het verzamelen van kennis en ervaring nodig is om de behandeling van RRP effectiever en kwalitatiever te maken. Om onze missie te bewerkstelligen zoeken we een extra bestuurslid.

Wie wij zijn

Wij zijn de stichting voor patiënten met de zeldzame ziekte larynxpapillomatose, ook wel Recurrent Respiratory Papillomatosis (RRP) of makkelijker gezegd: stembandwratjes. Met stichting RRP werken wij sinds 2017 stapsgewijs toe naar meer bekendheid rondom dit ziektebeeld. Dit doen wij samen met medepatiënten, familieleden en medisch specialisten. Daarnaast faciliteren wij dat lotgenoten verhalen, ervaringen en bevindingen kunnen uitwisselen. Zie meer over onze stichting op https://stichtingrrp.nl/

Wie ben jij?

Ben jij iemand die hart heeft voor onze missie en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan het bestuur van stichting RRP. Wij zijn op zoek naar een secretaris die ons kan ondersteunen en enthousiast kan bijdragen aan het bevorderen van het welzijn van patiënten met Larynxpapillomatose.

Je werkt samen met het bestuur aan het organiseren en coördineren van activiteiten en andere initiatieven. Voorbeelden zijn de Meet & Greet (lotgenotendag) en de informatiemiddag met artsen en patiënten. Als secretaris ben je de communicator van de stichting richting patiënten, medisch specialisten en andere externe partijen op de verschillende kanalen. Daarnaast zorg je dat de informatiestroom binnen de stichting in goede banen verloopt. Je vindt het belangrijk om als team samen aan de doelen te werken.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op om kennis te maken via stichtingrrp <apestaartje> gmail.com . Zie ook Contact

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken voor de patiënten.

Ton Kattenberg
Maarten Veger